Gepost op

In stijl met de nieuwste nachtmode bij TrendyWinter.nl

Ben jij opzoek naar een warme badjas, fijne huissokken, leuk huispak of een trendy pyjama? Dan ben je bij TrendyWinter.nl aan het juiste adres. Niet alleen fijn om lekker warm in te slapen, maar ook heerlijk thuis te relaxen.

Wintercollectie ’17/’18

Om trendy de winter door te komen gaan wij voor jou op zoek naar de nieuwste badjassen en pyjama’s. Hierbij letten wij op de nieuwste modellen en trendy kleuren van de winter 2017 / 2018. Zodat jij niet verder hoeft te zoeken en een mooie keuze kunt maken uit ons aanbod. Wij blijven ons aanbod altijd vernieuwen om jou te verrassen!

Daarnaast kijken wij ook naar de kwaliteit en duurzaamheid van de producten die wij aanbieden. Wij willen graag dat jij je homewear- en nachtmode-collectie uit kunt breiden in plaats van (noodzakelijk) vervangen. Een luxe huispak of een extra zachte badjas is ook een ideaal cadeau!

Voor de winter ’17/’18 bieden wij de zachtste badjassen aan van Taubert en SKINY, de mooiste pyjama’s / huispakken van SNURK, luxe nachtmode van SKINY en de zachtste huissokken van Cuddly Socks.

Voordelen van TrendyWinter.nl

Waar je precies je badjas koopt, maakt natuurlijk niet veel uit. Echter bieden wij je de mogelijkheid om binnen 14 dagen je aankoop terug te sturen, als het toch niet naar wens is. Je kan bij ons achteraf betalen met AfterPay en wij sturen zo spoedig mogelijk je bestelling op. Op werkdagen voor 16.00u besteld? Vandaag verstuurd! Hierdoor heb je in de meeste gevallen je bestelling al de volgende dag in huis! Zo kun je snel genieten van je nieuwe aankoop.