Retourneren en ruilen

Ben je toch niet helemaal tevreden over de kleur, maat of pasvorm van je artikel(en)? Alle artikelen die je in de webshop van TrendyZomer.nl koopt, kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Retourneren is heel eenvoudig. Lees hieronder hoe je dit doet en wat de voorwaarden zijn. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Hoe stuur ik mijn product(en) retour?

 • Download het retourformulier of vul de achterkant van je pakbon in.
Download hier het retourformulier
 • Maak je retourpakketje klaar, met daarin de producten die je retour wilt sturen en het ingevulde retourformulier. Denk aan het milieu! Gebruik het pakketje wat je van ons hebt ontvangen om je producten mee retour te sturen;
 • Knip ons adres van het retourformulier of schrijf ons adres duidelijk op het retourpakketje;
  TrendyWinter.nl
  t.a.v. retouren
  Vosdonk 39 J Let op: vergeet niet de letter: J toe te voegen aan het adres!
  4879 NC Etten-Leur
 • Lever het retourpakketje in bij een postkantoor, retourkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden ten alle tijde geweigerd.Wij raden aan om je retourpakketje aangetekend te verzenden, zodat je de zekerheid hebt dat je retour door ons is ontvangen. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het is uiteraard niet verplicht om aangetekend retour te zenden.

Retourbeleid

Alle producten die je bij TrendyWinter.nl besteld, mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. De termijn van 14 dagen gaat in nadat je, of een derde, die niet de vervoerder is, de producten heeft ontvangen. Binnen de termijn van 14 dagen dien je 1) de herroeping te melden volgens dit formulier, en 2) de producten aan ons te retourneren. In geval van retournering per post, heb je de producten tijdig geretourneerd indien de artikelen binnen 14 dagen zijn afgegeven bij het postkantoor of de vervoerder. Bewaar ten alle tijden het ontvangstbewijs met track-and-trace code totdat de retour volledig bij ons is verwerkt.

Alle producten dienen compleet, ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte labels in de originele verpakking te zijn. De producten bevinden zich in een staat die overeenkomt met normaal ‘pasgebruik’. (Sokken mag je wel voelen, maar de bevestig materialen losmaken niet)

Als de artikelen zichtbaar gedragen zijn, behouden we ons het recht voor de producten naar de afzender terug te sturen. Het artikel mag ook geen draagsporen, zoals zweet-, parfum-, rook- of kooklucht, bevatten. Let op: wij zullen kosten in rekening brengen om de producten aan je terug te sturen.

Wij behouden het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling geretourneerd te worden. Zie ook de wettelijk voorgeschreven instructies over uw rechten met betrekking tot het terugsturen van artikelen in onze algemene voorwaarden.

Tip

Om de juiste keuze te maken qua maat en pasvorm raden wij aan om zorgvuldig de beschrijvingen bij het desbetreffende product te lezen. Hierin proberen wij zo veel mogelijk informatie te geven zoals; of het gekozen artikel groot, klein of precies volgens de aangegeven maat valt. Twijfel je toch of heb je nog een andere vraag? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!

Ruilen

Als je toch graag een ander product, kleur of maat wenst, kun je wanneer het jouw uitkomt, een nieuwe bestelling plaatsen. Het product dat je dan niet wilt houden kun je zoals hierboven beschreven staat retourneren. Mocht je vragen hebben over de voorraad, of een artikel dat op dit moment uitverkocht is mag je altijd contact met ons opnemen.